Spring naar inhoud

Kroeliewoelie

Ik ben een kattenmens. Maar hoewel ik niet de behoefte heb om zelf een hond te hebben, maak ik onderweg op straat of in een park wel altijd even tijd voor honden of hondjes die in zijn voor een flinke knuffelbeurt. Met dieren knuffelen geeft zo’n warm en blij gevoel in mijn hart. En knuffelen is helemaal geweldig met deze blije kroeliewoelie van mijn broer, net een zacht bolletje wol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij