Spring naar inhoud

Kroeliewoelie

Ik ben een kattenmens. Maar hoewel ik niet de behoefte heb om zelf een hond te hebben, maak ik onderweg op straat of in een park wel altijd even tijd voor honden of hondjes die in zijn voor een flinke knuffelbeurt. Met dieren knuffelen geeft zo’n warm en blij gevoel in mijn hart. En knuffelen is helemaal geweldig met deze blije kroeliewoelie van mijn broer, net een zacht bolletje wol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij