Spring naar inhoud

Hablo español!

IMG_9661

Al een maand of wat geniet ik ontzettend van het leren van Spaans via de app Duolingo. Dat het zo simpel kan zijn, had ik nooit kunnen bevroeden (de app is zo opgebouwd dat je stap voor stap spelenderwijs meer leert) en dat het nog leuker kon zijn dan ik talen leren in zijn algemeenheid vind, had ik ook niet verwacht (komt doordat het als een game werkt, inclusief punten, leagues en beloningen). Maar écht, het is zo! Dagelijks geniet ik van nieuwe woordjes, mooie klanken en voel ik me trots als ik weer een level hoger ben in een bepaald lesje (of weer een mede-student heb ingehaald in de Sapphire League). En ondertussen spreek ik een klein mondje Spaans (al kan ik tot nu toe niet zoveel in gesprekken oefenen met mensen). Ik vind het zelfs zo leuk dat ik sinds een paar dagen begonnen ben om naast Spaans ook Zweeds te leren. Het prikkelt mijn leergierigheid en soms wat verveelde hersenen enorm!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere volgers

Lees meer van mij