Spring naar inhoud

Zoveel verhalen

IMG_9648

Ik vind het heerlijk om rond te lopen in wijken die ik niet goed ken. Om te kijken naar wat mensen in hun raamkozijn neerzetten, hoe mensen hun stoepje decoreren met planten en bordjes. Het verwondert me en ontroert me soms ook op een bepaalde manier. Dat er zoveel verschillende, unieke mensen zijn met elk hun eigen verhaal, hun eigen smaak en hun eigen dromen. En dat zich dat vertaalt naar de kleur van de voordeur en de verzameling tierelantijntjes op hun vensterbank. Het prikkelt mijn fantasie en het vervult me met liefde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij