Spring naar inhoud

Rijkdom van de herfst

IMG_9615

Ik heb nooit zo van de herfst gehouden. Herfst betekende voor mij afscheid nemen van de zomer en van overvloedig licht. Het betekende dat de winter eraan kwam met koude, donkere dagen met kale bomen tegen een grijze lucht. Maar alles verandert. Zo ook mijn relatie met de herfst. Meer dan ooit geniet ik ervan. Omdat ik beter kijk. Omdat ik meer stilsta bij wat ik zie. Omdat ik enorm blij wordt van alle prachtige, warme, volle kleuren in talloze schakeringen en combinaties. En (en dat is misschien wel de belangrijkste reden) omdat ik me enorm verbonden voel met de seizoenen: na een tijd van vieren en feest is het tijd om het leven weer eens te beschouwen en om oude dingen te laten gaan om ruimte te maken voor het nieuwe. Daarom maar weer eens een prachtige herfstfoto, dit keer gemaakt met mijn goede camera (als ik die meeneem, helpt me dat altijd om beter naar mijn omgeving te kijken).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij