Spring naar inhoud

Autowaskunst

Ik vind de autowasstraat altijd geweldig. Al die verschillende borstels, water- en zeepspuiten, blazers en andere apparaten die in een mooie opeenvolging een kleine show op onze voorruit geven. Hier zelfs inclusief lichteffecten. Dat we nu een auto hebben om te wassen, is heel volwassen maar ik voel me des te meer een verwonderd kind als ik met de auto in z’n vrij door de wasstraat rol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij