Spring naar inhoud

Geluk per post

Ik hou van geschreven post en ben om die reden een verzameling mooie ansichtkaarten aan het aanleggen.✉️ Kaarten waar je vrolijk van wordt, even door wordt stilgezet of een klein momentje van geluk door ervaart.💚 Steeds als ik een winkel met kaarten tegenkom kijk ik of ik er weer een aantal aan mijn verzameling kan toevoegen. En dit is de verzameling tot nu toe. Het brengt een grote glimlach op mijn gezicht. (En de katten maken het alleen maar beter. 🥰)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij