Spring naar inhoud

Geluk per post

Ik hou van geschreven post en ben om die reden een verzameling mooie ansichtkaarten aan het aanleggen.✉️ Kaarten waar je vrolijk van wordt, even door wordt stilgezet of een klein momentje van geluk door ervaart.💚 Steeds als ik een winkel met kaarten tegenkom kijk ik of ik er weer een aantal aan mijn verzameling kan toevoegen. En dit is de verzameling tot nu toe. Het brengt een grote glimlach op mijn gezicht. (En de katten maken het alleen maar beter. 🥰)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij