Spring naar inhoud

Het leven is goed

Vandaag waren er ondanks de hele dag werken zo veel dingen die ik op de foto wilde zetten. De prachtige herfstkleuren in het park. De man die prachtig accordeon speelde voor de ingang van de supermarkt in de zon waardoor ik een enorm zomergevoel had. Het jonge stel wat lekker aan het dollen was met de hond. En dan deze lieve postit die uiteindelijk het ereplekje op deze blog krijgt. Het leven is goed, als je het maar wil zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij