Spring naar inhoud

Ochtendgloren

Veel creatieve mensen die ik ken of volg op instagram, beginnen hun dag met een vroege ochtendwandeling om hun hoofd leeg te maken en inspiratie op te doen. Dat leek me nou zo’n heerlijk idee. Dus deze week ben ik begonnen met het wandelexperiment. Het is nu dag drie en het bevalt me uitstekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij