Spring naar inhoud

Brand new

Ze gaan de flat opknappen. De eerste stap betekent een man met een hogedrukspuit die alle kozijnen, balkons, galerijen en relingen komt schoonspuiten. Met opkomende zon en de waterdamp is het een magisch sfeertje zo. En nu krijg ik ook nog een gratis wasstraat-show (want met de auto door de wasstraat vind ik ook een uiting van moderne kunst en fantastisch)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij