Spring naar inhoud

Warmte is alles

Een koude dag vandaag. Een gure dag die me even herinnerde aan de winter die er langzaam maar zeker aankomt. De wandeling (tegelijkertijd een spontane ontmoeting met Nina, een illustrator die ik al een tijdje volg) door het Asserbos was fijn en mooi maar maakte ons door en door koud. Daardoor was de koffie die Nina had meegenomen in een thermosfles enorm welkom. Sander dronk hem op, ik warmde er mijn handen aan. Zoiets kleins, maar het maakte me gelukkig dat we daardoor op een bankje bij de herten konden zitten in plaats van opgesloten in een druk café.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij