Spring naar inhoud

Het bos als theater

Een koude heldere morgen in het bos. Zonnestralen vallen door het bladerdek, het licht gebroken in bundels goud die als de spotlights van een theater op de bosbodem schijnen. Hier en daar mist, jonge denneboompjes met aan iedere naald een druppel dauw. De zon schijnt erop waardoor het helder oplicht en net sneeuw lijkt. Het is magisch. Ik ben blij dat we een keer in de ochtend zijn gaan wandelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij