Spring naar inhoud

Opladen

Vandaag kon ik het verschil goed merken. De ochtend bestond uit stad, shoppen, lunchen, rondwandelen en gebouwen bekijken. De middag bestond uit een wandeling door een heidepark vol schapen en pony’s. De ochtend kostte energie (ook al was het zeker ook tof), en in de natuur laadde ik me weer helemaal op. De zon door de bomen, de druppels water aan iedere naald van een kerstboompje, de schapen met een schattige wollige staart. Ik voelde me dankbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij