Spring naar inhoud

Opladen

Vandaag kon ik het verschil goed merken. De ochtend bestond uit stad, shoppen, lunchen, rondwandelen en gebouwen bekijken. De middag bestond uit een wandeling door een heidepark vol schapen en pony’s. De ochtend kostte energie (ook al was het zeker ook tof), en in de natuur laadde ik me weer helemaal op. De zon door de bomen, de druppels water aan iedere naald van een kerstboompje, de schapen met een schattige wollige staart. Ik voelde me dankbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij