Spring naar inhoud

Net een dorp

Burendagfair bij De Eikenhof. Het landje van de schapen is nu drukbezet met kraampjes kunst en lekkernijen en allerlei mensen scharrelen gezellig kletsend rond. Bij een kampvuur worden broodjes gebakken, op een dik touw tussen de lindebomen klauteren kinderen. Heerlijk om even op onze trouwplek te zijn en het gevoel te hebben dat Dordt geen stad maar een gemoedelijk dorp is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij