Spring naar inhoud

Ambacht

Ik doe aan ambacht. Ik maak kaarsen. Resten kaarsvet van opgebrande kaarsen vinden in mijn keuken een nieuw leven. Ik smelt ze om naar weer nieuwe kaarsen. Het is een mooi proces. Eerst alle losse restjes op zien gaan in één vloeibaar geheel. Dan het kleurverschil wat optreedt wanneer de onderste helft van de kaars al begint te stollen maar de bovenste helft nog niet. Ik kan er uren naar kijken. En van zelfgemaakte gerecyclede kaarsen geniet ik net nog een beetje meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij