Spring naar inhoud

Ambacht

Ik doe aan ambacht. Ik maak kaarsen. Resten kaarsvet van opgebrande kaarsen vinden in mijn keuken een nieuw leven. Ik smelt ze om naar weer nieuwe kaarsen. Het is een mooi proces. Eerst alle losse restjes op zien gaan in één vloeibaar geheel. Dan het kleurverschil wat optreedt wanneer de onderste helft van de kaars al begint te stollen maar de bovenste helft nog niet. Ik kan er uren naar kijken. En van zelfgemaakte gerecyclede kaarsen geniet ik net nog een beetje meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij