Spring naar inhoud

Mijn trouwste fan

Als de wekker gaat begint hij te mauwen, als ik op de WC zit ligt hij aan mijn voeten tevreden te snorren. Tijdens het koken zit hij hopend op eten naast me op de grond, als ik op het vloerkleed ga zitten komt hij als de wiedeweerga bij me liggen. Tijdens het opruimen loopt hij me – net een tandje langzamer dan ik- achter me aan voor nog een aai of kroel. Als ik wegga, moet ik de tussendeur dichtdoen om te voorkomen dat hij mee naar buiten glipt. En het mooiste is het dan als hij me vanaf de vensterbank nakijkt. Lieve Abel, mijn trouwste fan. (Zijn poezenzusje Amira vindt me ook lief maar loopt daar net wat minder mee te koop (en is ook een stuk schrikachtiger))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij