Spring naar inhoud

Vandaag is het zomerherfst

Het is officieel de eerste dag van de herfst maar het was een dag met een enorm nazomergevoel. Thee met taart in de tuin met een lieve vriendin, een klein inspirerend rondje zonder haast door het prachtige Amersfoort, lunch met lekkere broodjes en een fijn boek, en daarna kletsen en lezen op een zonnig bankje in het park met vriendin 2. Perfect, deze zaterdag. Ontspannen, zonnig, zonder haast. Ik kon daarom eigenlijk ook bijna niet kiezen tussen mijn foto’s, dus dan maar allemaal in dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij