Spring naar inhoud

Genot voor de zintuigen

Ik vind de markt toch altijd zo’n genot voor de zintuigen. Al dat heerlijke en kleurrijke fruit, de uitgestalde groenten, de kraampjes met heerlijk ruikende versgebrande noten, nog warme gebakken stroopwafels, marklui die luid schreeuwend hun waar aanbieden, kraaiende kindjes, pratende oudjes. Zo veel te zien, ruiken en horen. Je moet eens met ogen dicht je over de markt laten leiden en dan raden op basis van gehoor en reuk bij welke kraam je bent. Dan is het ineens een heel andere, heel intense ervaring. Leuk joh!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij