Spring naar inhoud

Wat blijft komt nooit terug

Het Jan Eijkelboom punt, een hoekje met bankjes en zicht op het drierivierenpunt. Het is één van de plekjes waar ik graag kom om even tot rust te komen bij de klotsende golven. De patronen en kleuren in de steeds veranderende stroom van de rivier fascineren me en verwonderen me. Ze helpen me altijd om mijn eigen leventje even los te laten en te voelen dat ik een deel van het geheel ben. De tekst van Jan Eijkelboom past daar ook bij: wat blijft komt nooit terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij