Spring naar inhoud

Elke fase heeft wat

Elke fase heeft wat. Hoewel ik echt enorm van de lente en de zomer houd met warmte en kleuren en veel licht, kan ik toch al wel genieten van de eerste tekenen van de herfst. De diepe kleur van verse kastanjes. De honderd tinten geel, oranje, rood en bruin die de blaadjes van de bomen worden. Elk jaar denk ik “ik moet wat vaker naar het bos”. Deze keer ga ik het echt proberen. De fases moeten gevierd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij