Spring naar inhoud

Hollands glorie

Vanochtend mocht ik een uur lang bij zonsopgang Dordrecht waarnemen vanaf het speciaal gebouwde “Venster op de Stad”. Een uur is lang op een stille zondagmorgen zonder al te veel mensen op straat maar het meest bijzondere was de prachtige, indrukwekkende wolkenlucht.

En vandaag bracht nog veel meer Hollands glorie mee. Prachtige luchten boven het water van de Lek, prachtige luchten boven de polders van de Krimpenerwaard. Wat een ruimte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij