Spring naar inhoud

Villa Augustus

Villa Augustus, één van mijn favoriete plekken in Dordrecht. Grote tuinen die zeker zes maanden per jaar prachtig in bloei staan. Een prachtige oude watertoren die de bloemen- en moestuin scheidt van de romantische en Italiaanse tuin. Gelegen naast de Wantij en inspirerend om in rond te lopen vanwege de beelden en aankleding. Heb ik even geluk dat het vijf minuten fietsen van mijn werk is. Zo spendeer ik regelmatig mijn pauze in deze rustgevende en inspirerende omgeving.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij