Spring naar inhoud

Niks hoeft

Wat een vrijheid! Een dag waarop ik spontaan besluit om naar Leiden af te reizen om een vriend te steunen. Een dag zonder haast, waarin ik lekker een artikel schrijf op de heenweg in de trein en op de terugweg heerlijk een tijdschriftje lees en uit het raam kijk. Treinreizen associeer ik dan ook enorm met een heerlijk mijmerende gemoedstoestand waarin de tijd even niet bestaat en er niets van me wordt verwacht. Heel erg prettig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij