Spring naar inhoud

Behoorlijk tevreden

Er mag dan soms vanalles misgaan op een dag of in een week. Niet lekker geslapen, stomme gesprekken gehad, niet matchende verwachtingen met Sander of verzin ook maar wat…. maar alles bij elkaar ben ik toch wel behoorlijk tevreden over mijn leven nu. Met werk, vrijwilligerswerk, vrienden, familie, mijn huisje, mijn katten en mijn relatie. Ik mag zeker niet klagen. En moest dan ook glimlachen toen ik ’s avonds laat moe op het station dit plaatje zag. Thanks for the reminder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij