Spring naar inhoud

Oost west, thuis best

Als je eens rustig door de berichtjes op deze weblog scrolt, kom je aardig wat plaatsen van de wereld tegen. Wereldsteden zoals Beijing en Kuala Lumpur, berggebieden in Taiwan, een klein dorpje in Thailand en oude steden in Nederland. Ik ben pas vierentwintig jaar oud, maar ik heb toch al aardig wat van de wereld gezien. Daar ben ik me bewust van en daar ben ik dankbaar voor. Toch ben ik echt heel blij als ik op mijn fiets stap en over dit heerlijke eiland rijd. Of als ik door de Krispijntunnel het centrum binnenrijd en mag genieten van al het schoons dat mijn stad te bieden heeft. Oost, west, overal ben ik geweest, maar thuis blijft toch echt het beste.

Dit is een kleine ode aan Dordrecht. Foto’s die ik in een klein middagje heb geschoten. Die de diversiteit van Dordt laten zien. De prachtige oude gebouwen. De toffe straatkunst. De mensen in alle vormen en maten. De fijne sfeer. Kom vooral eens langs. En als je een rondleiding wilt… let me know!

Thuis best

Kunst is dagelijks

Heden en verleden

Als de kat van huis is dansen de muizen

Achter de gevels

Streetlife

Prachtige haventjes

Behind the scene

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij