Spring naar inhoud

Lief Leiden

Lief Leiden, hoewel ik alweer anderhalf jaar in Dordrecht woon en het grootste gedeelte van mijn tijd op de universiteitscampus van Tilburg doorbreng, behoud jij voor altijd een speciaal plekje in mijn hart. Wanneer ik tijd heb en een (last minute) theedate kan regelen met één van mijn vrienden, spring ik graag in de trein voor een paar uurtjes of een dagje in jouw midden. Even wat drinken en de rest van de tijd heerlijk rondwandelen. Langs al mijn favoriete plekjes, door mijn lievelingsstraten, genietend van de sfeer en de herinneringen die jij voor mij herbergt. Hoewel ik bijna nooit mijn mooie camera bij me heb, kan ik het toch nooit laten om met de mindere kwaliteit van mijn telefoon kiekjes te maken van al jouw mooie plekjes en dingetjes waar ik zo blij van word. Je drukke centrum, je sfeervolle singels, je knusse straatjes, prachtige hofjes, je talloze en diverse cafés en restaurants, je sfeer dankzij alle studenten, je geweldige parken en tuinen en je lange geschiedenis… ik ben blij je te kennen! Liefs Marijke.

Omdat ik inmiddels een hele verzameling mooie foto’s van Leiden heb, vind ik het tijd om deze met jullie te delen. Geniet ervan!

Gracht

Hofje

Straat

Knusse straatjes

Universiteit

Brug

Schooltje

Grachtenpanden

Hortus Botanicus

Leiden with snow

Sfeervol

De haven

Morsstraat

Hortus Botanicus

Vergane glorie

Rapenburg

Gracht

Pleintje

Minihuisje

Ben je benieuwd naar mijn favoriete plekjes in Leiden? Download dan mijn stadsgidsje van Leiden: klik hier!

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij