Spring naar inhoud

Grote Boom is watching you

Hiermee open ik mijn derde reeks van To Enjoy Life; nu de dagen weer korter worden en de duisternis meer uren heeft, heb ik weer behoefte aan wat vrolijks op een dag. Fotografie helpt me om te genieten van al het kleins dat ik tegenkom op een dag en daarom wil ik vanaf vandaag fotografie weer inzetten om te zorgen dat winterdepressie geen vat op mij krijgt dit jaar. Ik begin vandaag. Of ik iedere dag iets upload, weet ik niet. Of ik er weer een 365-dagen project van maak weet ik ook niet. We zien wel :-). 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij