Spring naar inhoud

Herkansing.

Een jaar geleden, op vijf december tweeduizend en elf, begon ik aan mijn project. Iedere dag een foto van iets leuks kleins. Dat ging lang goed, tot ik weer aan mijn studie begon. Ineens was ik met veel te veel andere dingen bezig en had ik geen tijd (of: nam ik geen tijd) om foto’s te maken, hoewel van genoeg kleine dingen genoot. Op tien september stopte ik ermee, het lukte niet meer.

Onlangs bedacht ik me dat ik het toch wel erg miste en wel weer wilde proberen om opnieuw te beginnen. Om de winter weer wat op te fleuren. Om een project te hebben. Iets creatiefs. Dus daarom: de herkansing. Weer op vijf december, weer hetzelfde project. Dit maal wel anders. Ik heb geen einddoel: niet perse iedere dag een foto (als het niet lukt is het jammer maar prima), niet per se een jaar achteréén. Gewoon, een project. Voor mezelf, zonder druk.

Hierbij foto één, met de titel ‘Dagelijks’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere volgers

Lees meer van mij