Spring naar inhoud

Herkansing.

Een jaar geleden, op vijf december tweeduizend en elf, begon ik aan mijn project. Iedere dag een foto van iets leuks kleins. Dat ging lang goed, tot ik weer aan mijn studie begon. Ineens was ik met veel te veel andere dingen bezig en had ik geen tijd (of: nam ik geen tijd) om foto’s te maken, hoewel van genoeg kleine dingen genoot. Op tien september stopte ik ermee, het lukte niet meer.

Onlangs bedacht ik me dat ik het toch wel erg miste en wel weer wilde proberen om opnieuw te beginnen. Om de winter weer wat op te fleuren. Om een project te hebben. Iets creatiefs. Dus daarom: de herkansing. Weer op vijf december, weer hetzelfde project. Dit maal wel anders. Ik heb geen einddoel: niet perse iedere dag een foto (als het niet lukt is het jammer maar prima), niet per se een jaar achteréén. Gewoon, een project. Voor mezelf, zonder druk.

Hierbij foto één, met de titel ‘Dagelijks’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij