Spring naar inhoud

Einde verhaal!

Onverwacht maar toch niet helemaal, kondig ik hierbij – eerder dan gepland – het einde van dit project aan. De laatste maanden wordt het steeds moeilijker om iets te vinden om op te foto te zetten. Vaak denk ik er niet aan om een foto te maken, heb ik geen tijd om een foto te maken of vallen bijzondere dingen niet op de foto te zetten.  Soms zit ik krampachtig te verzinnen welke mooie dingen ik ook al weer gezien heb de afgelopen week, om ze dan alsnog op de foto te gaan zetten, maar dat is niet de manier waarop ik dit project wil doen.

Tot hier aan toe heb ik genoten van de foto’s die eruit zijn gekomen, maar het is gewoon klaar. De rek is eruit.

277 dagen, 277 foto’s.
Ik ben toch trots op wat er uit is gekomen
Meer zit er niet in.

Dank voor het steeds bekijken van deze blog. Ik heb met alle plezier foto’s gemaakt :)!

Liefs,
Marijke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere volgers

Lees meer van mij