Spring naar inhoud

To enjoy life/ Touching heaven, changing earth

Het wordt steeds lastiger om leuke foto’s te maken voor dit project. Er zijn zoveel mooie, kleine dingen waarvan ik geniet, maar even vaak komen die dingen door andere zintuigen bij me binnen of valt het niet in een foto te vangen. De vogels die je wakker fluiten, een mooi liedje dat ik op de radio hoor, de tintelende zon op mijn huid. De geur van geroosterd brood, het langzaam en bewust bezig zijn met mijn handen op mijn werk, de vrolijke reactie van een collega als ik de koffie rond breng. Die dingen kan ik niet op de foto zetten en uploaden op deze blog. Toch kunnen ze wel mijn dag maken.

Goed kijken!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij