Spring naar inhoud

To enjoy life/ Touching heaven, changing earth

Het wordt steeds lastiger om leuke foto’s te maken voor dit project. Er zijn zoveel mooie, kleine dingen waarvan ik geniet, maar even vaak komen die dingen door andere zintuigen bij me binnen of valt het niet in een foto te vangen. De vogels die je wakker fluiten, een mooi liedje dat ik op de radio hoor, de tintelende zon op mijn huid. De geur van geroosterd brood, het langzaam en bewust bezig zijn met mijn handen op mijn werk, de vrolijke reactie van een collega als ik de koffie rond breng. Die dingen kan ik niet op de foto zetten en uploaden op deze blog. Toch kunnen ze wel mijn dag maken.

Goed kijken!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij